Tilaa Alkosta !

https://www.alko.fi/tervetuloa-verkkokauppaan

 

Hei!

Alkon tilauspalvelu uudistuu Näätämön Nord1 Marketissa. 31.8. jälkeen kauppa aloittaa toiminnan Alkon verkkokaupan noutopisteenä. Muutoksen jälkeen Alkon tuotteita ei enää tilata Nord1 Marketin oman tilauslomakkeen avulla, vaan suoraan Alkon verkkokaupasta joko itsenäisesti tai Nord1 Marketin avustuksella paikan päällä noutopisteessä. Nord1 Market luovuttaa Alkon verkkokaupasta tehdyt tilaukset asiakkaille Alkon tilausehtojen ja aukioloaikojen mukaisesti. Kaikki verkkokauppatilaukset toimitetaan noutopisteisiin kolmessa arkipäivässä, jos kaikki tilauksen tuotteet ovat heti saatavilla verkkokaupasta. Toimitusmaksu on 9 €. Jos yhtä tai useampaa tilauksen tuotetta on tilattava lisää tavarantoimittajalta, toimitetaan tilaus arviolta 5–10 arkipäivässä.

 

Tilaaminen edellyttää rekisteröitymistä Alkon verkkokaupan asiakkaaksi osoitteessa www.alko.fi. Rekisteröitymiseen tarvitaan suomalaiset verkkopankkitunnukset. Mikäli ette omista suomalaisia pankkitunnuksia on Alkon asiakkaaksi mahdollista rekisteröityä edustajan avustuksella Nord1 Marketissa pe–la 31.8.–1.9. sekä pe–la 7.–8.9. Rekisteröinti edellyttää voimassa olevaa viranomaisen myöntämää henkilöllisyystodistusta tunnistautumista varten. Tarvittaessa edustajamme tarjoaa ohjeistusta rekisteröitymiseen myös suomalaiset pankkitunnukset omistaville asiakkaille. Rekisteröitymisen lisäksi verkkokaupan käyttöön tarvitaan käytössä oleva matkapuhelinnumero sekä sähköpostiosoite tilaus- ja toimitusvahvistusten vastaanottoa varten.

 

Alkon verkkokauppa palvelee suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä tarjoaa asiakkailleen yli 7 900 tuotteen monipuolisen valikoiman. Verkkokaupan noutopisteitä on tällä hetkellä yli 420 ympäri Suomea. Tervetuloa myös jatkossa asioimaan kanssamme.